Hesabını sil
Hesabını ve verilerini uygulamadan silebilir ya da bizden e-postayla silmemizi isteyebilirsin.
Uygulamadan
- HeyAmigo’yu aç ve giriş yap.
- Profil’e git ve Hesabı sil’e dokun.
- Ekranda görünen onay sözcüğünü yaz.
- Hesabı sil’e dokun. Karşılama ekranına dönersin.
Neler silinir
- Profilin ve kişisel verilerin.
- Amigo ile yaptığın sohbetler.
- Kayıtlarımızda hesabına bağlı olan dosyalar ve belgeler.
- Takvimin ve hatırlatıcıların.
- Apple, Google ya da e-posta ile girişin.
Bilmen gerekenler
- E-postayla yapılan taleplerde silme işlemini en geç 30 gün içinde tamamlarız.
- Uygulamadan silme anında gerçekleşir ve geri alınamaz.
- Aboneliğini iptal etmez. Önce App Store ya da Google Play ayarlarından iptal et.
- Apple, Google ve RevenueCat’in tuttuğu satın alma kayıtları kendi politikalarına tabidir.
- Amigo’ya sorduğun sorular ve yanıtları, ekibimizin inceleyip yanıtları iyileştirebilmesi için hesabınla bağlantı olmadan saklanabilir.
- Yapay zekâ yanıtları için gönderdiğin bildirimler hesabınla bağlantı olmadan saklanır. Hesap bağlantısının kaldırılması metindeki adları veya kişisel bilgileri silmez. Bu içerik seni veya başka kişileri hâlâ tanımlayabilir.
- OpenAI’a gönderilen veriler varsayılan olarak 30 güne kadar, bazı durumlarda daha uzun süre OpenAI’da saklanır. Ayrıntılar gizlilik politikasında.
- Hesabını silmek HeyAmigo ajandanı kaldırır, ancak Google Takvim’e aktarılan etkinlikleri silmez. Bu kopyaları Google Takvim’de silebilirsin.